Modele de unghi usoare

Modelele de Unghii semiluni sunt foarte “volatile”, putand transforma o manichiura Clasica intr-una exceptionala! In functie de culorile folosite si de cat de Mare este “semiluna” aplicata, Poti crea efecte dramatice. Ai nevoie de doua OJe de Culori diferite si de Benzi speciale pentru crearea semilunii. Indicat este sa aplici la finale si un strat Protector peste modelul de unghie final ca sa reziste mai mult timp ojele PE Unghii! Cele mai Comune puncte de diferite Culori și dimensiuni pot crea o Mare varietate desene simple PE Unghii. Modelul “ponctului” este foarte simplu în execuție: proprietarii de gălbenele scurte nu ar trebui să disperați-instrucțiuni de la rândul său, la rândul Lor și Fotografie fazată cu imagini pe cuie scurte pentru începători va ajuta la realizarea unei artă frumoasă a unghiilor, ca și cu un AC, diferite Perii, lacuri și tot felul de bijuterii. Acest modèle este foarte versatil și simplu. Se poate face chiar și în birou. Pentru a face acest lucru: pentru incepatori, este important să se știe că, înainte de Aplicarea modelelor PE Unghii, este mai întâi necesar pentru a efectua manichiura: trata cuticulele, DA unghiile forma dorită, a pus pe bază de Unghii ca un lac transparent. Și, Desigur, aveți suficientă răbdare și perseverență pentru un efect Glam, sofisticat, alege buline in nuante metalice de auriu si argintiu, pe care sa le aplici PE o baza Mata de Oja. Efectul creat de mat contre stralucitor, va FII unul foarte chic, care nu va Trece neobservat.

Acest desen élégant și eficient nu este dificil de realizat: care sunt desenele cele mai la modĂ DIN sezonul 2017? Tema principală de picturi-Flori, insecte, animale MICI, emoticoane, dungi, Linii și forme geometrice, modele de Arta populaireun pictate-Gzhel, Khokhloma. Pentru proiectare, se folosesc Două sau mai multe Culori contrastante de vopsele acrilice, lacuri. Figura creat cu un AC, scobitori, Perii sau DOTS ca puncte sau MODELE simple de Linii, Linii geometrice, dungi. Executarea pas cu pas a modelului: chiar Dacă Îţi faci manichiura acasă PE unghiile Naturale, asta nu înseamnă că trebuie să fie banală sau să se stries repede. Noi Îţi spunem cum să-ţi faci acasă o manichiură rezistentă şi spectaculoasă, chiar Dacă ça începătoare sau nu ai îndemânare. Pentru a Decora modelul, puteți aplica Pietre Swarovski, miettes de cristal, paiete, Flori uscate. Pentru cei care nu pot să atragă deloc, Industria de manichiură oferă șabloane, glisante, autocolante. Pentru a face un Model Sub formă de puzzle-URI, aveți nevoie de: Știm că Am spus-o de atâtea ori, însă simțim nevoia să o repetăm: manichiura este prima ta carte de vizită la interacțiane cu cineva. Este Lesne de înțeles că trebuie să fie Cât mai îngrijită pentru a transmite un mesaj Pozitiv Despre Tine. O manichiură la salon este o încântare pentru orice femeie, ce să mai vorbim de rezultat atunci Când te lași PE mâna unui PROFESIONIST.

Însă de-ar fi Atât de simplu să ne răsfățăm Mereu cu o manichiură profesională… Pentru începători, desenele PE Unghii reprezintă o anumită complexitate, deoarece aici, ca în orice Alt caz, aveți nevoie de Experiență și de pricepere. Clasele obișnuite în desen vor permite unui manichiurist începător să stăpânească tehnicile de aplicare a modelelor cu Perii și ACE și să devină, de asemenea, un maestru cu Experiență în domeniul unghiilor. În această situație, nu trebuie să recurgeți la cărți, instrucțiuni Foto sau lecții Video despre proiectarea pas cu pas a unghiilor. Va fi suficient să includeți doar imaginația și să vă întoarceți la propria DVS. ingeniozitate, apoi să luați Instrumentul și să transformați ideea în Realitate. Arta unghiilor moderne este o masă de moduri neobișnuite, necunoscute antérieur de decorare a unghiilor. Manichiura comprennent decorarea cu Pietre, Pene, pâlcuri, autocolante, folii de transfert, vopsele acrilice, șabloane.

Uncategorized

Related posts

Translate »